Imagini aleatorii... Refresh pentru alte imagini!

Lansare Artwe @ Outwear, bd Decebal 14

Vineri 24 septembrie, incepand cu ora 19.00, Outwear gazduieste lansarea Artwe, un proiect ce are ca scop incurajarea tinerilor artisti in demersul lor catre afirmare.

Supriza serii va fi dezvaluirea parteneriatului dintre Artwe si UNarte, fapt ce presupune demararea unui proiect studentesc ce va fi prezentat cu ocazia organizarii unei petreceri intr-un spatiu neconventional, marca inregistrata – Outwear.

Lineup-ul pe care il propunem ii va aduce la pupitru pe Radu Stefan, un newcomer promitator, pe Silent Strike – unul dintre cei mai apreciati artisti ai muzicii electronice romanesti nemaiavand nevoie de nici o prezentare fiind mereu in centrul atentiei la evenimentele urbane, dar si pe NotsocommonDj pe care il asteptam sa ne provoace sa nu stam jos si sa ne deschida apetitul pentru ultimul week-end al lunii septembrie.

Artwe se adreseaza tinerilor pasionati, activi, entuziasti cu inclinatii artistice, motivati de dorinta de a invata, de a acumula experienta fiind in acelasi timp interesati de noile trenduri din domeniu. Acestia sunt studenti sau practicieni in diferite ramuri artistice precum: desen, pictura, fotografie, arta digitala, design vestimentar, muzica etc. Vrem sa oferim un imbold tinerilor artisti amatori sau profesionisti, sa-i facem sa creada in talentul lor, sa constientizeze importanta oricarei oportunitati ivite precum si perseverenta în domeniul in care activeaza.

Va asteptam asadar vineri, 24 septembrie, in Outwear (un magazin fara haine de data aceasta dar cu atitudine) incepand cu ora 19 pentru o incursiune in atmosfera artei urbane, condimentata cu muzica buna, lume pe masura si long drinks–uri studentesti”

www.artwe.ro

September 17, 2010   Fara comentarii

Sunwaves 8 – 14 august

Line-up:
Vineri – 13 august – Sunwaves 8 Pre-party: TT enssemble, Kozo, Seth Troxler

Sambata – 14 august
Scena Minus – Richie Hawtin, Magda, Marc Houle, Herodot
Scena The house of house – DJ Sneak, Petre Inspirescu, Dan Andrei, PTC
Scena The Revolution Continues – Chriss, Francesco Rossi, Valentino Kanzyani, Carl Cox
Scena Positronic – Adrian Eftimie, Tom Budden, James Zabiela
Scena Selectro – Utah Saints, Dylan Rhymes, Suie Paparude, Marika, D-Laid, Mesmer

Duminica – 15 august – Sunwaves 8 After-party: Cristi Cons & Vlad Caia (Sit), Gescu, Praslea, el Cezere, Rhadoo

Bilete:

Bilete in avans, la pretul de 40 de lei, in urmatoarele locatii:

Bucuresti:
- Magazinul Outwear (Decebal 14 – 0733. 679. 967 Cristi)

Iasi:
Cafeneaua Acaju (Str. Sf. Sava nr. 15) – 0770. 620. 448
The Very Shop (Str. Voda Grigore Ghica nr. 5)

Piatra Neamt:
Chaplin’s Pub (Str. Luceafarului nr. 22) – 0740. 159. 089

Bacau:
Club Zebra (Str. Marasesti nr. 5) – 0744. 853. 046 / -0742. 827. 438 Vlad

Cluj:
Outwear Café – Str. Universitatii nr. 1 – 0264 406 120

Timişoara:
Komodo Bar (Str. Gheorghe Lazar nr. 5) – 0737. 686. 066 (Silviu) / 0724. 902.
030 (Sergiu)

July 23, 2010   Fara comentarii

AdVintage

Madvertisers a izvorât din pasiunea pentru publicitate și din dorința de a ne perfecționa. Întâi a fost în stadiul de concept: o întâlnire săptămânală a studenților de la masterul de Consultanță și Expertiză în Publicitate, un seminar complex despre advertising. Ideea a evoluat spre posibilitatea de a reuni saptamanal studenți pasionați de publicitate și de a le oferi lunar șansa de a participa la o conferință alături de oameni din diferite agenții de publicitate.

Primul proiect Madvertisers – „AdVintage” – sprijinit de catre BucurestiiVechisiNoi.ro, are ca obiectiv general informarea tinerilor despre publicitatea “vintage” în spatiul Românesc, din perioada 1900-1947. În crearea unui fragment de idee, am plecat de la dorința noastră de a percepe publicitatea prin simțuri și de a o transpune într-o perioadă istorică specifică, pentru a da mai departe nu doar un eveniment, ci mai ales o experiență.

Vă așteptăm așadar vineri, 25 iunie, în Casa Universitarilor începând cu ora 17 pentru un prim stop cu iz cultural pentru a nu ne simți vinovați că vom petrece după aceea într-un loc frumos (detalii în curând – stay tuned). Doar e vineri nu?

June 21, 2010   Fara comentarii

Krafty Kuts @ Gaia Alterego

Seria de petreceri Gaia Alterego aduce in Bucuresti in data de 21 mai, pe unul dintre cei mai renumiti DJ de pe scena break-beat-ului international: Krafty Kuts!

Martin Reeves, AKA Krafty Kuts, este fara indoiala unul dinre cei mai renumiti DJ din lume. Printre numeroasele titulaturi dobandite de-a lungul carierei, se numara Best International DJ in cadrul Australian Dance Music Awards, Face of Breaks in cadrul Breakspool 2003 sau Best Breaks DJ la decernarea premiilor M8 Ibiza 2006.

May 18, 2010   Fara comentarii

Green Hours International Jazz Fest 2010

Green Hours 22 jazz-café organizează a II-a ediţie a Green Hours INTERNATIONAL JAZZ Fest, manifestare culturală independenta iniţiată în mai 2008, ca prim festival internaţional al unui club din România.

GHIJFest – ediţia a II-a/2010 va avea loc între 20 – 23 mai în Grădina Green Hours, modernizată special pentru acest eveniment.
Vor fi putea fi urmărite în Calea Victoriei 120, 4 grupuri de excepţionali muzicieni din Europa precum şi 4 configuraţii dintre cele mai valoroase ale muzicienilor de jazz din România.

Tichetele artist-charge se vor pune în vînzare începînd de luni 26 aprilie la sediul clublui Green Hours din Calea Victoriei 120, după cum urmează :

- abonament pentru cele toate cele 4 seri ale GHIJFest- 2010 – 100 LEI
- seara I-a – joi 20 mai – 50 LEI
- seara a II-a – vineri 21 mai – 35 LEI
- seara a III-a – sîmbătă 22 mai – 35 LEI
- seara a IV-a – duminică 23 mai – 35 LEI

Intrarea în fiecare seară de concert se face începînd cu ora 18:00.

Mai multe detalii aici

May 18, 2010   Fara comentarii

Harmony @ The Ark

Targul HARMONY este evenimentul de referinta al sectorului BIO si al consumului ecologic, etaland produse pentru o viata sanatoasa, din toate domeniile cotidianului: gastronomie si vinuri, sanatate, frumusete si forma, habitat armonios. Ca de obicei, vizitatorii vor putea cumpara aici produse de marca – cosmetice sau alimentare, precum si suplimente nutritive, carti, cristalele si bijuteriile din cristale, produse BIO pentru ingrijirea casei.

Sambata, 22 mai, la orele 18.00, sunteti invitati la Concertul de muzica indiana sustinut de grupul Nirmal Bhakti.

Programul de vizitare este zilnic incepand de la orele 9.00

May 18, 2010   Fara comentarii

Iarmaroc Fest

Mai multe detalii pe www.iarmaroc-fest.ro

May 18, 2010   Fara comentarii

Visul unor simfonii de vara @ Parcul Coltea

„Visul unor simfonii de vara” este un eveniment cultural – artistic care se adreseaza tuturor iubitorilor de muzica si cultura. Conceptul evenimentului are o traditie veche in mari metropole ale lumii precum: Paris, New York, Londra.

Dorim ca Parcul Coltea din Sectorul 3 Bucuresti sa devina un loc de revalorizare a culturii, un spatiu de loisir, unde cetatenii orasului pot gasi un mediu inedit de comunicare si se pot bucura de cateva clipe de traire artistica, de un inalt nivel cultural si cu certa valoare de divertisment.

Va  asteptam in fiecare zi de sambata  si duminica, incepand cu orele 19.30 pana  la 21.00, din 8 mai pana in 3 octombrie 2010, sa  va bucurati de o atmosfera  relaxanta, savurand cateva clipe memorabile alaturi de prieteni si iubitorii de frumos.

„Va invitam sa evadati din vacarmul cotidian in Parcul Coltea, pentru a ne bucura impreuna de armonia si frumusetea inegalabila a muzicii clasice.”

May 10, 2010   Fara comentarii

Geta Burlacu – Cine iubeste si lasa @ Clubul Taranului

unteti invitati la intalnirea cu o artista care hipnotizeaza de la aparitia scenica si nu inceteaza sa surprinda prin inventivitatea muzicala  si sa contamineze energetic.
Asta deoarece protagonista absoarbe multe stiluri si desfasoara scenic o multitudine de aspecte: lirismul sansonetei frantuzesti, senzualitatea muzicii latine, patosul balcanic,libertatea jazz-ului,ritmurile tiganesti.

Participantii la eveniment vor fi dublu privilegiati : odata pentru ca vor avea ocazia sa asiste la 90 de minute de  de  fusion  intotdeauna surprinzator intre temele si ritmurile  folclorice romanesti sau latino americane  si sonoritatile  de jazz. Si apoi, pentru vor intra in posesia unui kit multimedia cu selectiuni din impresionanta cariera a protagonistei (inclus in pretul de intrare: 25 lei).

May 10, 2010   Fara comentarii

SPUNEPESCURT – SPS LOW/NO BUDGET OSFF 2010

S-a dat startul înscrierilor în cadrul ediţiei a doua a concursului naţional de scurt metraje low/no budget Spune pe Scurt. Anul acesta, festivalul care se desfăşoară după cum bine ştiţi în mediu online, acceptă 3 genuri de film: ficţiune, documentar şi animaţie. Filmele pot fi realizate în orice format analog  sau digital, incluzând aici chiar şi telefonul mobil. Până pe 31 mai, ne puteţi trimite scurt metrajele voastre pe suport DVD, însoţite de formularul de înscriere completat, la adresa: Oficiul Postal 61, CP. 40, Bucureşti, România.  Mai multe detalii legate de regulamentul festivalului, juriu sau premii, puteţi găsi pe site-ul evenimentului, la adresa: http://spunepescurt.ro/lowno-budget-osff

May 5, 2010   Fara comentarii